Het is nog steeds Kinderboekenweek en dat geeft een mooie gelegenheid om eens ‘een soort van gesprekkie’ te hebben met @lindefaas_illustration Met het thema ‘Worden wat je wil’ hoor je natuurlijk hoe je de nieuwe Linde kunt worden. Maar beter nog omdat ‘Gozert’ een Gouden Griffel heeft gewonnen! Daar maakte zij de illustraties bij! Wat een relevantie toch weer. Dat is in het heel kort wat je hoort. Nu ga ik nog iets meer vertellen. Beter druk je alvast op play.

Sind het idee van deze podcast staat zij bovenaan de lijst van mensen om uit te nodigen. Als je het artwork ziet van deze waanzinnige show dan snap je waarom. Ze kan niet naar de studio komen maar je zal wel horen waarom dat zo is. Of je weet het al. Kan natuurlijk ook.

We hadden een, vind ik dan, heel tof gesprek! Lang ook. Je hoeft het niet in ene keer te luisteren natuurlijk. Dat mag je helemaal zelf weten. En wie ben ik om tegen jou te zeggen wat je moet doen, toch? In al die tijd hebben we het over een hele berg dingen gehad en nòg ben ik dingen vergeten te vragen… Thema’s die ik zeker niet vergat:

Een felicitatie;
Wonen in Noorwegen;
Stopt daar een trein;
Haar illustratiegeheimen;
Linde’s Origin Story;
Inspiratie enzo;
Computers;
Samenwerken met @pieterkoolwijk;
En werkt ze met iedereen op die manier;
Weet je…
luister maar gewoon.
Teveel om op te noemen.

Trouwens… Ik hoop elke maand 1 ‘een soort van gesprekkie’ te kunnen voeren met iemand. Dus wen maar niet aan het idee dat er elke week zoiets is. Het is Kinderboekenweek. Daarom.

ps. laat me vooral weten wat je ervan vond! Of wie jij hier wel zou willen horen! Of iets anders. Vind ik leuk. Luisteren kan via www.desebastiaan.nl/linkboom of gewoon abonneren op spotify, YouTube of Apple Podcast. Of ergens anders.