Inmiddels is het Ministerie een moderne klassieker waar er 100.000 van verkocht zijn. Dat vraagt natuurlijk om een zonnetje waar det ingezet kan worden. Dus praat ik erover in de zestiende aflevering. Dus hoor je een soort van recensie en lees ik voor uit het boek. Maar dat niet alleen. Ook hoor je hoe ik @sannerooseboom heb leren kennen en de liedjes die we maakte. Zelfs een stukje uit iets super nieuws en nog iets speciaals. Dat speciale hoor je helemaal op het einde. Het is het eerste idee voor STOM dat ik haar stuurde. Toen er nog jaren 80 @kinderenvoorkinderen in m’n hoofd zat. De moeite waard om even te checken. Al zeg ik het zelf.

Ook heeft een oude bekende een rubriek gekregen. Hij heeft veel fans. Of het werkt? We zien wel. @uitgeverijlemniscaat zal er vast blij mee zijn. Ik ben namelijk aan het onderzoeken hoe ik meer boeken kan bespreken. In het kort dan. Niet dat het ministerie ondergesneeuwd raakt. Welnee. Je hoort ook wat ik op dit moment aan het lezen ben! Dus de Kwizzzers moeten zeker even luisteren. 

ps. laat me vooral weten wat jij van Het Ministerie van Oplossingen vindt! Of iets anders wat je wilt laten weten. Vind ik leuk.

een belangrijk essay binnen de media- en literatuurwetenschappen
https://www.dbnl.org/tekst/_ras001198101_01/_ras001198101_01_0003.php

Where the Wild Things Are Schrijfworkshop door Sanne (ik doe ook mee)
https://www.thewritersguide.nl/event/where-the-wild-things-are/

Project Kronkelpad
Onze song STOM