Dit is dus het gesprek dat ik had met Melis a.k.a. @monroeonacid over Luna. (Vol met spoilers) Ik las het voor en zij vond het ook prachtig en vindt er dingen van. Maar ook van bepaalde recensenten. Zo leggen we ze haarfijn uit wat de functie van Gozert is in dit verhaal. Krijgt Luna een DSM 5 classificatie (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) omdat we voor huiskamerpsychologen spelen. Hebben we het natuurlijk over het weer en hoor je een gepassioneerd betoog over de moeder van Luna. Je hoor natuurlijk ook haar soort van recensie. Die van melis dus. En wist je dat Melis ook een soundtrack heeft gemaakt bij Luna? Die hoor je dus ook.

Het was echt super gezellig en hopelijk kan je zelf ook wat met dit gesprek. Misschien geeft het je wel nieuwe inzichten! Want Melis is heel scherp en slim en alles enzo. Schrik niet als je ineens een dolfijn hoort… Melis moet nog even werken aan haar taalgebruik. Maar dat geeft niks. Het zijn er maar een paar. We gaan dit in ieder geval vaker doen! 

Hier de soort van recensie :)

ps. laat ons vooral weten wat jij van ons gesprek vindt! Vinden we leuk. Misschien heb je wel wat toe te voegen. Stuur me dan een voice memo. Dat is het aller leukst.