Ik heb geen idee waar ik dit boek heb opgepikt. Volgens mij tijdens een instaLive van @lisathompsonwrites maar echt zeker weten doe ik het niet. Geeft niks. Het is er. En ik ga erin beginnen. En wel nu. Tot zo.

Tansy en Belle zijn zussen en werken bij het circus. Ze hebben een, heb ik mij laten vertellen, waanzinnige trapeze act. En dan gebeuren er wat vreselijke dingen. Tansy valt en Belle verdwijnt. Niet goed. Tansy gaat eropuit. Op onderzoek dan hè. Ze wilt haar zus vinden. 

Ik ga steeds meer Engels lezen. Geen idee of de gemiddelde geïnteresseerde in mijn stukje dit fijn vinden maar toch. Het is nou eenmaal zo. Niks aan te doen. En nu dus deze. Het stond al een tijdje in de kast en soms denk je gewoon van HUP! En het leest lekker weg. Volgens mij wordt dit geen lang verhaal. Dit moet te doen zijn in de karakters die insta me geeft. 

Het leest lekker weg. De ene pagina na de ander en ik ben benieuwd waar het heen gaat. Maar op de cover staat ook “A magical world” maar zo lees ik het niet. Ik heb niet het gevoel dat ik mee wordt genomen naar een echt magische wereld. Maar volgens mij bedoelen ze dat ook helemaal niet. Volgens mij bedoelen ze misschien de schaduw van Tansy? Want die komt tot leven. GEEN SPOILER! Staat gewoon op de achterkant. Heeft iedereen al kunnen lezen. 

Tja… Ik heb echt geen idee wat ik er allemaal over moet vertellen. Ik moet bekennen dat het al even is geleden dat ik deze las en ik nagenoeg geen aantekeningen had gemaakt. Ergens is dat iets goed en ergens ook niet. Het betekent dat ik lekker heb gelezen. Dat ik niet de noodzaak voelde iets op te schrijven. Gewoon even in het verhaal. Het betekent ook dat er dus eigenlijk niet echt iets gebeurde waardoor ik opveerde. Iets memorabels. Niet erg. Gewoon een fijn boekje voor tussendoor.