Deel 1 was te gek. Actie. Over actie. Blij verrast was ik! Heerlijk lezen. Ik besloot na de laatste bladzijde dat ik deze serie ga volgen. Gewoon alles lezen. En deel twee is er alweer en zag dat deel 3 er ook aankomt in het Engels. Gaat @uitgeverijbillybones die ook weer vertalen? Of zal ik in het engels door moeten zoals bij Chaotische Goden? Die ik overigens uit heb! WHUUUUT?! Ik loop hier keihard achter! Niet zo judgen okΓ©. Als ik tijd en zin heb schrijf ik een soort van recensie ervoor. Anders kan ik de druk echt niet aan. En zou je teveel stukjes van me zien. Dat is voor niemand leuk. Nu is het tenminste een verrassing. Wees daar gewoon dankbaar voor. Of niet. Kan ook. Ik ga nu lezen. Want anders kom ik er nooit achter of het de moeite gaat zijn om deze serie te blijven volgen. Hmmm. Nu is de goeie lezer er wel achter gekomen dat ik deze inleidende stukjes schrijf nadat ik het boek heb gelezen… WAT ERG! Soms niet hoor. Soms wel van tevoren. Soms. Nu ga ik lezen! Serieus! Tot zo!

Robin zit  ergens in het Sherwoodbos ondergedoken. Dat moet ook wel want Gisborn zoekt hem. En je wilt niet weten wat hij met Robin wil doen. Waarschijnlijk hetzelfde als Robin bij zijn spreekwoordelijke klokkenspel heeft gedaan. Robin moet dus ondergedoken blijven. Gelukkig kan hij niet goed stilzitten. Hij moet terugvechten! 

De woorden staan weer lekker op papier. Gewoon lekker lezen. Ik kom er wel snel achter dat het wel echt heel onhandig is als je deel 1 niet hebt gelezen. In het begin wisselen de hoofdstukken van karakter. Daar moest ik wel even aan wennen. Ik wil gewoon weten hoe het verder gaat met die ene! En dan gaan we HUP naar de ander. En dan wil ik daar weer van weten hoe het verder gaat. En dan HUP! Of ik dat nou fijn vind of niet weet ik niet zo goed. Het zorgt bij mij soms voor wat onrust. Maar dat mag de pret niet drukken! Het zit weer propvol actie.

En dan realiseer ik me hoeveel ik van een villain houd. De Ezra van de Morigan, de Voldemort van de Harry, de Slechte Rik van de Boswachter Bert. Ik mis Guy Gisborne. De klopjacht op Robin. Die zorgde er in deel 1 voor dat ik het puntje van mijn stoel wist te vinden. Ik mis hem. Die zorgde voor mij voor de spanning. Nu is het vooral actie. Ook lekker natuurlijk! Maar het doel mis ik een beetje. Waarom doet Robin wat hij doet. Ik snap wel natuurlijk wat het doel is, maar het verhaal gaat er ook niet echt verder door. Nou ja… Geeft allemaal niks. Het was ff lekker en ik ben benieuwd naar deel 3!

Stel nou dat ik meer over Robin Hood te weten zou willen komen hè. En stel nou dat ik dat het liefst in de vorm van een film zou willen doen. Welke zou je mij dan voorstellen?