Hier kijk ik naar uit en ik weet zeker dat het ook in het Engels fantastisch gaat zijn. Tot zo.

Maxwell. Zo heet hij. Hij schreeuwt om aandacht. Die krijgt hij. De verkeerde. Dat wel. Dan luistert niemand naar je. En als je dan nog harder schreeuwt. Ziet echt niemand meer wat je wilt. Ziet niemand wat je echt nodig hebt. Ziet iedereen wat je fout doet en niemand hoe lief je eigenlijk bent. Niemand ziet hoe zorgzaam. Niemand. Helemaal niemand. Niemand wilt je meer kennen. En dat maakt ze niets uit. Je bent veranderd en ze vinden je vervelend. Niemand wil met je zijn als je alleen maar vervelend bent. Dus ga je nog harder schreeuwen. En de volgende stap is dat iedereen vergeet wie je ooit was. Dat iedereen je haat. Dat je niemand meer hebt. Dat niemand je mist. Dat je alleen bent. Dat je wenst dat je nooit geboren was. Dat is dit boek.

Ik heb het uit. Ik denk aan de eerste keer dat ik het uitlas. Ik deed toen iets wat ik nooit eerder deed. Op 15-11-2019 om 14:02u mailde ik @uitgeverijbillybones Ik moest laten weten wat ik ervan vond. En ik snap weer precies waarom. Ik moest gewoon zeggen hoe fantastisch ik dit vind. Hoe hard mij dit raakt. En dit keer is het nog intenser. Op pagina 5 grijpt Lisa mij al naar de keel en vanaf dat moment sta ik continu op knappen. Ik lees in ene de eerste 200 pagina’s. Ik zat erin. volledig. Met mijn hele alles.

Dat knappen gebeurd ook trouwens. Het bouwt op en op. Ik probeer het een plek te geven maar er is maar 1 uitweg. Het is alweer even geleden dat er op deze kracht water uit m’n ogen kwam en ze landde op de schouder van Melis. Het is een mooi moment om te analyseren. Waarom raakt dit mij nou zo… en waarom doe ik deze queeste eigenlijk… Gewoon leuk of moest ik nog iets verwerken… Maakt ook eigenlijk niet uit. Het deed me van alles.

Met haar boeken kom ik dichter bij mijn gevoel. Wat ik nog niet echt helemaal alleen kan. @lisathompsonwrites heeft absoluut geholpen om mezelf beter te leren kennen. Om daar te kunnen komen waar ik niet goed durf en kan zijn. Dit is, en zij is, waarom ik zo waanzinnig van lezen ben gaan houden.

Dit is mijn lievelingsboek.