DAAAAARRRRRRR GAAN WE WEER!

Of nou ja… eerder verder. Mijn trouwste volgers smachten op niets anders dan deze soort van recensie! Want hoe loopt dit af… Ik weet het ook nog niet. Daarvoor moet ik eerst ff gaan lezen. Dat ga ik nu dus doen. Ff. Dik veel pagina’s jonge! ZOOOOOOOHEEEEEJ! Beter begin ik nu. Tot zo!

Jane moet alle Anderwerelden redden van de verdoemenis die om de hoek staat te wachten. Een paar dagen geleden was ze alleen nog maar vervloekt. Ach tja. Het leven kan raar lopen zullen we dan maar zeggen. Ze is in een enorme zandbak terechtgekomen samen met wat andere. Tja… succes! 

En als ik eenmaal ben begonnen gaat ik er weer als een leipe dwars doorheen! Dwars door het zand. Dwars door het sarcasme. Dwars door de lavavallen.

Oef. Een lavaval. Dat zou ik eens willen zien in het echt. Dat ga ik eens aan de binnenkant van mn ogen bekijken… tot zo!

Awesome. 

Zo af en toe komt er ook een woord voorbij dat ik niet ken. Synapsen bijvoorbeeld. Nooit van gehoord… Wat zou het betekenen? Wacht ff... zoek ik gelijk ff op. 

Aha! Weet ik dat ook weer.

En voor ik het weet is het weer gedaan. Jammer. Ineens heb ik zin in koffie met cake. Ik zou nog best een derde aan hebben gekund. Echt wel. Maar komt dat er @jeremy.lachlan ? Er staat toch echt met dikke grote koeienletters EINDE aan het einde van het boek. Het wordt er lekker ingewreven.

En het staat trouwens ook mooi in de kast. Drie delen. Kan je eigenlijk wel van een serie spreken met twee delen? Ik niet. Bij mij begin dat bij drie. En ga nou niet in discussie met me. En mocht je dat nou wel doen? Houdt het dan netjes. We gaan ons hier niet als een stelletje Leerkoppen/Gorani zitten te gedragen hierzoot. Wij die kinderliteratuur lezen zijn beschaafde menschen. Wij zijn de Intellectuele. Wij staan hoog boven het plebs. Wij zijn de elite. Laten wij het goede voorbeeld geven.

ps. awesome boek

pps. @dekinderboekwinkel zorgde er weer voor dat ik ultra snel kon beginnen

ppps. ik wil meer Jane.

pss. deze wilde ik altijd al eens gebruiken.