Na mijn Lisa Queeste is het echt tijd voor iets totaal anders. Tenminste… Dit is ook wel een beetje een kleine queeste. Want ik wil deze ook allemaal lezen. Nog twee te gaan! Dat doe ik niet alleen want @jufannesophie en ik starten de motoren van de meest exclusieve leesclub ever en gaan met onze intellectuele brilletjes op onze neus dit stukje literatuur eens goed onder handen nemen. Tot zo!

Het Ministerie bestaat nog steeds en dan stuit het op een huis. Daar is iets mee. De titel zegt het al wel een beetje. De titel zegt alles al eigenlijk. Die staat helemaal propvol. Daar moet wat aan gebeuren.

Ik weet niet of ik het nog aandurf om iets over deze serie te gaan zeggen. Want ik zal er ff een kleine primeur doorheen knallen… @sannerooseboom en ik zitten namelijk stiekem in een band! We hebben een super awesome track gemaakt die je ooit kan gaan luisteren. Maar nu durf ik natuurlijk niks STOMs te zeggen over dit boek. Want dadelijk vindt ze mij ontzettend STOM en vindt ze dat ik poep praat ofzo… Maar gelukkig hoef ik niks naars te zeggen. Want het was echt super tof! Ik knalde er heerlijk doorheen.

Al snel maak ik kennis met het veel te volle huis. Er komen nog een hoop bladzijdes aan en ik vraag me af wat er nog allemaal gaat gebeuren. Er is een huis propvol spullen. Die moet leeg. Leeghalen dus. Klaar. Zover zou ik komen. Misschien iets voor de nieuwste Nijntje… Maar ik heb dan ook niet de GGD lastig gevallen met allemaal moeilijke vragen om antwoorden te verzamelen. Vervolgens kom ik erachter dat er veel meer achter al die opgestapelde dozen schuilgaat dan ik zou denken.

Jaaaaa! Ik krijg een inkijkje in het leven van een o zo stoere Zilverman (die net zo goed een vrouw zou kunnen zijn) en dat vind ik heerlijk! Ik hou van de villain. Waarom zijn ze zoals ze zijn? Love it! En
waar ik in het vorige deel nog een echte detective las is dit ontzettend maatschappelijk geëngageerd (wij intellectuele menschen gebruiken dit woord maar al te graag). In deze serie kan Sanne dus gewoon doen waar ze zin in heeft.

Wat vindt @jufannesophie er eigenlijk van? Kom! Gaan we bij haar ff loeren, lezen en liken!