Ze staan alle vier in de kast. Dat komt omdat @sannerooseboom een lieve is. Maar ik moet wel iets hebben om naar uit te kijken dus knal ik er niet gelijk vol doorheen. En nu is het weer tijd. Tot zo!

Het Ministerie van Oplossingen kan niet verder. Niet verder totdat ze een oude zaak hebben opgelost. Een moord รฉn een verdwijning van een echte Van Gogh. Krijg de gloeiende! Ik zou niet weten hoe je dat moet oplossen maar Nina, Alfa, Ruben en mevrouw Vis vast wel! Of nietโ€ฆ

Ik neem aan dat Sanne niet nog eens 8 jaar over dit boek gedaan heeft. Dat zou ook gek zijn. Dan was ze iets van 8 geweest toen ze aan haar eerste begon. Aangezien er vier HMVO zijn. Hier heeft ze vast op door zitten knallen! Of zekerder van haar zaak zijn ofโ€ฆ Nu zit ik allemaal dingen in te vullen. Dit boek voelt in ieder geval anders voor me en toch klopt het helemaal met het eerste. Ik kan het niet zo goed verwoorden merk ik. Misschien snapt Sanne wat ik bedoel en anders maar niet. Blijft het lekker vaag.

Ik ben er keihard doorheen gejakkert als een stoomtrein op maximale druk! Waar het eerste deel nog een opzet is word ik nu helemaal meegezogen in een avontuurlijke detective! Een raadsel waarvan ik ook wil weten hoe het zit. EN WEL NU! Dus blader ik snel naar het eind. En weet ik het meteen. Ha!

Daar is natuurlijk niks van waar. Dat zou zonde zijn en een belediging voor al dat schrijfwerk. Of niet natuurlijk. Het kan ook een compliment zijn. Maar goedโ€ฆ Even over die trein van net.

Maar nog even over die stoomtrein van net. Ik lees iets over een trein. Eigenlijk een spoorlijn die in 1877 al jaaaaaaaaaren zou bestaan. Zo las ik het dan. We zullen nog weleens zien of dat historisch klopt mevrouw Rooseboom! 

Klopt. 

Niet die betweterige jaaaaaaaren van mij maar wel gewoon jaren. 5 jaren. Redelijk nieuw maak ik ervan om ergens mijn soort van gelijk te halen. En zo zitten er nog meer van die historische dingen in. Achterin bedankt ze ook wat mensen van musea enzo. En dat merk ik. Dat ze die heeft opgezocht. Het klopt. Niet dat ik een autoriteit ben op wat dan ook maar het klopt gewoon. Zo komt het over. Het was gewoon super leuk dit!