You know the grill. Grill. NEE! DRILL! Autocorrectie. Bah. Maar you know the drill. Als er een nieuwe Avatar comic uit is ligt die asap bij bij min de bus. Ik ga hier niet teveel woorden aan vuil maken. Want het wordt een herhaling van zetten. Of dat met Suki, Alone ook zo gaat zijn daar moet ik nog achterkomen. Maar Suki heeft nog nooit echt mogen shinen dus daar ben ik wel benieuwd naar. Waar op de ATLA tijdlijn speelt zich dit af bijvoorbeeld? Ik weet dat het op de achterkant staat. Dus heb ik een goeie reden om daar vooral niet te gaan kijken. Ik ga lezen. Tot zo.

Als je niet wilt weten waar Suki is dan moet je dit gedeelte ff skippen. Spoiler komt dus nu. Suki zit opgesloten op de Boiling Rock. Ze is gevangen genomen door de vuurnatie. Ze besluit het heft in eigen handen te nemen. Een soort van. Want alleen kan je het niet aan. Maar heeft iedereen wel dezelfde intentie als zij?

Allereerst vind ik het natuurlijk helemaal leuk dat ik iets meer te zien krijg van wat er verder nog gebeurd. Want dit speelt zich af tijdens de serie The Last Airbender. Ik weet niet of ik er veel over te vertellen ga hebben hoor, maar ik ga proberen zinnige dingen te zeggen… Want als je me nu al vraagt of het een herhaling van zetten is dan zeg ik uuuuhm… een beetje wel misschien. Vind ik dat erg? Niet echt. Ik ben redelijk makkelijk te pleasen wat ATLA betreft.

Het zijn ook geen dikke joepsters waar ik me doorheen moet ploeteren. De tekeningen zijn zoals ik verwacht en de sterkte van het verhaal ook. Het gaat niet al te diep maar moet ik dat verwachten? Het zijn kleine levenslessen. Het is immers niet de serie. Ik krijg te weten waarom Suki Suki is. Wat haar waarden zijn in de gevangenis en daarbuiten. En hoe dat in relatie staat tot haar verleden. Ik heb wel wat vraagtekens en vooral 1 grote. Maar dat kan ik ook alweer recht praten. Niks aan het handje dus. En dan de laatste tekening. Love it. Omdat nostalgie. Soort van. Omdat Avatar: The Last Airbender de beste animatieserie ooit is. Daar geniet ik van. En dan komen deze twee mediummen mooi samen. Daarom. Mediummen. Dat woord zouden we vaker moeten gebruiken.

Dit was kort. Maar meer heb ik er ook eigenlijk niet over te vertellen. Het is niet dat ik er uren tijd in heb gestopt waarin allemaal heftigheid is gebeurd. Maakt ook niet uit.

Doei.