STOM IS TE BELUISTEREN!


Wij vinden het super STOM en hopelijk vind jij het net zo STOM als dat wij het vinden! Dan kunnen we het lekker samen STOM vinden. Laat vooral weten wat je ervan vindt! Misschien dans je wel heel STOM erop. En volg @sannerooseboom gelijk ff. We gaan trouwens meer liedjes maken! Want het was echt super STOM om samen te werken. Maar heb geduld. Geniet voor nu van dit STOMme lied. Moet ik wel zeggen hoe natuurlijk… Op Spotify bijvoorbeeld. Of YouTube. Of andere platformen. Beter ga je naar de link in de bio. Dan komt alles sowieso goed. Doei!

En natuurlijk is helemaal onderaan dit bericht weer een gitaartab te vinden om het liedje op gitaar te leren en een backingtrack om mee te spelen! AWESOME!

en natuurlijk nog even het stukje dat is vorige week op insta zetten.

Dit is een soort van bandfoto.
Maar niet echt. Die met de gitaar ben ik. Op zich logisch. Die met de microfoon is @sannerooseboom en op het moment van de foto zijn we aan het musiceren. Maar niet echt. We zijn aan het poseren voor de foto. Maar we hebben wel gemusiceerd! Maar hoe zijn we op dat punt gekomen? Nou, er was eens…

een hele vervelende stomme sukkelguy. En toen ging ik zo tegen Sanne zeggen van “Jow! Wat een stomme guy!” En zei weer zo van “Ja echt he! Wat een stomme guy!” Dus wij weer samen zo van “WAT EEN STOMME GUY!” Dus ik weer zo van “Daar moeten we een song over maken!” Sanne weer zo van “Hebt ik nog nooit gedaan!” Ik weer van “Geeft niks!” En daarna van “Je kan toch schrijven?!” Zei weer van “ohja?!” Dat was volgens mij een grapje. Ze had al wat boeken geschreven. Maar ik weer zo van “Gewoon doen joh!” Zei weer van “Ik kijk wel ff.” Dus ik zeg zo van “Doe lekker rustig an.” Zei weer van “Moet je kijken!” Ik dus kijken. Zeg ik zo van “WOW! NU AL?!” Heeft ze gewoon een complete songtekst opgestuurd. Dus ik weer van “Je hebt gewoon een hele songtekst opgestuurd!” Waarop zei iets zei zoals “Maar het is nog niet af toch?” Ik van “Klopt.” Ik dus aan het werk met die tekst. Zeg ik zo van “Sanne! Ik heb er wat mee gedaan.” Zei weer van “Ik ook weer!” En zo ging het even heen en weer. Toen zegt ik zo van “Zullen we ff een online meeting doen? Puntje op de i enzo.” Zegt zei weer van “TOP!” Dat dus gedaan. Ondertussen had ik muziek erbij gemaakt. Ik keihard swingen enzo. Met gitaren en alles. Ik dus opsturen en Sanne zo van “Koel!” En een filmpje sturen van haar kindjes die dit liedje zingen. Ik zo van “Allememaggies wat is dit cute!” Zei weer van “Maar echt.” Toen zegt ik dus van “Maar jij moet ook zingen!” Sanne dus op bezoek in StudioStraatweg. Zei van “LALALAL” te zingen en ik van “YEEEAAAAH!” te schreeuwen. Wij samen zo van “DIT. IS. AWESOME.” Vervolgens ik dus mixen. Sanne weer zo van “GAAF!” Ik mezelf schouderklopjes geven en te zeggen “Goed gedaan jullie beiden.”

Leer STOM spelen op je gitaar met deze gitaartab!
STOM_gitaartab.pdf < DOWNLOAD

Natuurlijk kan je het ook zonder capo spelen. Maar misschien is het nu net iets makkelijker. Of niet. Kan ook. Als je zonder capo speelt tel je gewoon bij alle cijfert er eentje op. 5 wordt dus 6. etc. Succes!

Speel mee met de backingtrack!
STOM - Backingtrack.mp3 < DOWNLOAD
De gitaar heb ik eruit gehaald. Kan je lekker oefenen en beuken!